За ЈАН МОТО МТС

Фирмата ЈАН МОТО МТС кoja е основана во 2006 година e лидер во својата област и преставува динамична компанија која е комплетно посветена и спремна да одговори на сите потреби на своите клиенти.
Ние создаваме нови вредности преку увозот на врвно квалитетни производи и услуги кои негуват доверба од клиентите и нивно задоволство.
Преку отворена, фер и јасна работна политика , објективно ги согледуваме можностите на пазарот и храбро ги прифакаме сите предизвици кои се наметнуваат се со цел да обезбедиме што поквалитни услови за сите наши постојани и идни клиенти.
Нашата политика се основа на безпрекорен квалитет на нашите резервни делови со кои сите наши клиенти се чуствуваат безбедно.
Поседуваме најсовремени технички информации, како и логистички капацитети за најквалитетно сервисирање на вашите возила преку сервисната мрежа која е застапена во неколку градови низ земјата. Наша цел е со ширење на сервисна мрежа низ целата република да повеке се доближиме до Вас
Ентузијазмот и посветеноста на нашите вработени ја даваат наголета снага на нашата компанија и тоа ни дава одлична основа за развој и унапредување, како и можност да го зацврстиме лидерството во нашата област уште долги години.

НИЕ СМЕ ВАШ ПРИЈАТЕЛ НА ПАТОТ
ПОСЕДУВАМЕ КАРАКТЕР
ГО НУДИМЕ САМО НАЈДОБРОТО ЗА ВАС

Телефон

(02) 2447-371

Мобилен: 070 254-420

Работно време

ПОН-ПЕТ:  08:00 – 17:00
САБОТА:  09:00 – 14:00
НЕДЕЛА:  ЗАТВОРЕНО
ИТНИ СЛУЧАИ:  070 254-420