Контакт преку интернет

 1. Бесплатна достава
 2. Гаранција
 3. Докажан квалитет
Закажи

Контакт телефон

(02) 2447-371

Мобилен: 070 254-420
Факс: (02) 2447-371
Е-пошта: info@janmoto.com.mk

Работно време

ПОН-ПЕТ:  08:00 – 17:00
САБОТА:  09:00 – 14:00
НЕДЕЛА:  ЗАТВОРЕНО
ИТНИ СЛУЧАИ:  070 254-420

Локација

БУЛЕВАР “АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ“, бр.3/26
1000 Скопје, Р. Македонија

Види мапа

За нас

Јан Мото МТС

ЈАН МОТО МТС е основана во 2006 година, лидер во својата област и преставува динамична компанија која е комплетно посветена и спремна да одговори на сите потреби на своите клиенти.

Повеќе
 • Модулатори
 • Воздушни единици
 • Ножни и рачни кочници
 • Тристоп цилиндри
 • Серво квачила
 • Компресори
 • Дискови и плочки

Сервисна мрежа низ Македонија

 • ЕПС Системи Дооел – Скопје
 • Мак Аутостар – Скопје
 • Сатра – Скопје
 • Ман Импортер Македонија – Скопје
 • ДМ Транс ДАФ – Скопје
 • Аутомакедонија – Скопје
 • Универзал ППЕВ – Гевгелија
 • Велком Трејд – Кавадарци
 • Мани Дооел – Струмица
 • Башким Турс – Тетово
 • Џуте ЕБС – Струга

Услуги и производи

WABCO

Светски лидер бр. 1 во пневматика и електроника.

Повеќе →

Камиони, автобуси и приколки.

Textar

Плочки и дискови

Повеќе →

Докажан квалитет за безбедно сопирање.

Сервисна мрежа

Дијагностика на сите типови на возила

Повеќе →

Повеќе информации кај нашите партнери.

Сушачи (картуша) на воздух

sushachi-na-vozduh
Ја штитат вашата инсталација од влага и масло.

Регулатори на воздух, повеќекружни заштитни вентили

regulatori-na-vozduh-zastitni-ventili
За регулација на притисок во инсталацијата.

ECAS WABCO

ecas
Електронска контрола на систем за јастуци.

Приколични и осовински модулатори

prikolicni-i-osovinski-modulatori

Тристоп цилиндер – Диск

tristop-cilinder-disk

Тристоп цилиндер – Добош

trispot-cilinder-dobos

ABS сензори и кабли

abs-senzori-i-kabli

Серво квачило

servo-kvachilo
Пневматско, минерално масло, глицерин.

Контролни вентили

kontrolni-ventili

Плочки и дискови

plocki-i-diskovi