ЈАН МОТО МТС - Скопје, Македонија

бул. Александар Македонски бр. 3/26
1000 Скопје, Р. Македонија
Мапа →

тел: (02) 2447-371
факс: (02) 2447-371

ПОН-ПЕТ: 08:00 – 17:00
САБОТА: 09:00 – 14:00
ИТНИ СЛУЧАИ: 070 254-420